Perheystävällinen työpaikka -ohjelma

Perheystävällinen työpaikka ajaa kaikkien etua. Kun työntekijät voivat hyvin, voi yrityskin paremmin.

Investointi yrityksen tärkeimpään pääomaan

Perheystävällinen työpaikka -ohjelma on investointi yrityksen tärkeimpään pääomaan – omaan henkilökuntaan. Työntekijöille ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia entistä perheystävällisempään, joustavampaan työskentelyyn. Lisääntyvä työhyvinvointi vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työn tehokkuutta ja tuottavuutta. Yritykselle ohjelma tarjoaa lisäksi aidosti merkityksellisen tavan rakentaa entistä houkuttelevampaa työnantajamielikuvaa.

Perheystävällinen työpaikka -ohjelma sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat profiloitua perheystävällisinä työnantajina. Ohjelma sopii niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla toimiville organisaatioille ja sen piiriin kuuluvat kaikki työntekijät. Perheystävällinen työpaikka -ohjelma ei rajoitu vain lapsiperheisiin, vaan ulottuu elämänkaaren kaikkiin vaiheisiin. Ohjelma on oikeudenmukainen ja tasapuolinen kaikille työntekijöille.

Perheystävällisyyteen kannattaa panostaa. Maine perheystävällisenä työnantajana on rekrytointivaltti, joka houkuttelee parhaita osaajia ja sitouttaa heitä. Perheystävällisyys myös lisää työhyvinvointia. Samalla sairauspoissaolojen väheneminen ja työtehon paraneminen säästävät kustannuksia.

Aidosti osallistava ohjelma

Neljän vaiheen ohjelma on johdonmukaisesti etenevä, joustavasti toteutettava sekä aidosti osallistava ja vuorovaikutteinen. Ohjelman käytännön toteuttamisesta vastaa työnantaja. Väestöliitto ohjaa ja tukee ohjelman läpivientiä.

Pyydä yhteydenottoa

Kyllä, olen kiinnostunut!

Haluatko lisätietoja ohjelmastamme?
Vai aloitetaanko heti?

Tulemme mielellämme kertomaan tarkemmin Perheystävällinen työpaikka -ohjelmasta. Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä Virpiin tai Lassiin.

Ota meihin yhteyttä:

Virpi Salmi

Asiakaspäällikkö Virpi Salmi
p. 050 385 7781
virpi.salmi[@]vaestoliitto.fi

Lassi_neliö

Kehitysjohtaja Lassi Köppä
p. 040 759 3650
lassi.koppa[@]vaestoliitto.fi

Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan kenttään ennen lomakkeen lähettämistä *   captcha

”Koska meillä kaikilla on perhe”
Perheystävällinen työpaikka -ohjelma ei rajoitu vain lapsiperheisiin, vaan ulottuu elämänkaaren kaikkiin vaiheisiin.